Azor

Waarom een Azor fiets?

Het merk Azor is in 1997 ontstaan, en heeft sindsdien een behoorlijk grote ontwikkeling doorgemaakt. Wat klein begonnen is, groeide al snel uit tot een bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en Azor is uitgegroeid tot een echt A-merk. Al doende kwam men er bij Azor achter dat er grote vraag was naar fietsen van bovengemiddelde kwaliteit, oftewel onderdelen die niet snel stuk gaan, fietsen die niet snel roesten en extra sterke wielen. Op deze weg zijn zij voortgegaan, wat ervoor zorgt dat Azor fietsen steeds populairder worden bij een grote doelgroep.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stel uw eigen Azor fiets samen

Het zelf samenstellen van fietsen bleek erg gewild, en dat is nou net waar Azor goed in is. Doordat alle kwaliteitsonderdelen helder worden weergegeven, is het voor een klant gemakkelijk om zelf een eigen, unieke fiets samen te stellen. Ook diversiteit is hun kracht, door de vele keuze weten wij zeker dat u zult slagen bij dit merk. De fietsen op de website geven je al een goed beeld van dit fantastische merk, maar om zelf je fiets samen te stellen, moet u toch echt even naar onze winkel komen in Daarle. Samen stellen we dan de perfecte fiets voor u samen. Dit doen we aan de hand van de folder van Azor

Voordelen van een Azor fiets

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets, is een Azor dus een uitstekende keuze. Zoals genoemd zijn de onderdelen kwalitatief super sterk, en is het zelf samenstellen van de fiets misschien wel het grootste pluspunt. Maar wist je ook dat Azor fietsen afgewerkt zijn met een poederlak van 3 lagen? Hierdoor ziet de fiets er altijd mooi uit, en zal ook niet snel roesten. En hadden we al verteld dat de wielen extra stevig zijn, omdat we spaken gebruiken die amper te breken zijn? Stuk voor stuk punten die er voor zorgen dat een Azor fiets lang meegaat, en je vele jaren verzekerd bent van een goede, kwalitatieve fiets.

Azor damesfiets of omafiets

We merken dat het aantal Azor fietsen dat aan dames verkocht wordt fors is toegenomen de laatste tijd. Wij denken dat dit niet alleen te maken heeft met het feit dat je een Azor damesfiets zelf kunt samenstellen, want er is nog een groot voordeel aan een Azor damesfiets. Ze zijn namelijk, ondanks de stevige gebruikte onderdelen, erg licht in gebruik! Zo blijft een fietstocht een feest, ook als je bijvoorbeeld een kinderzitje voor of achterop gemonteerd hebt. Wij merken dat dames dit toch wel het grootste pluspunt vinden van Azor. Bent u toch op zoek naar een ander merk, of wilt u het totale aanbod nieuwe en gebruikte damesfietsen bekijken, dan kunt u dat natuurlijk direct doen, of eens langskomen in onze winkel.

Azor fiets samenstellen in onze winkel

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit ambachtelijke merk van Nederlandse bodem? Dan nodigen wij u van harte uit in onze winkel in Daarle, om te kijken hoe uw perfecte fiets er uit moet komen te zien. Wij hebben diverse modellen staan, zodat u zelf overtuigd kunt raken van de kwaliteit. Ook is een gratis proefrit natuurlijk mogelijk. Is het model dat wij hebben staan mooi, maar net niet helemaal uw smaak? Dan gaan we aan de hand van de Azor folder uw perfecte fiets samenstellen, van frame tot fietsbel! Uiteraard zorgen we er voor dat nadat de fiets besteld is en bij ons binnengekomen is, dat de fiets volledig afgemonteerd voor u klaarstaat als u langskomt om de fiets op te halen. Dat is de service van Valk Tweewielersport!

Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden