AZOR Veluwe Pick-Up damesfiets

€ 665,00

Deze unieke AZOR Veluwe Pick-Up damesfiets staat voor jou klaar bij Valk Tweewielersport. Word jij de nieuwe eigenaar?

Meer informatie
Staat Nieuw
Merk AZOR
Model Veluwe Pick-Up
Type fiets Stadsfiets basic
Kleur Crème
Versnellingssysteem/aantal versnellingen Shimano 3
Materiaal frame Aluminium
Frame type Dames pick-up
Frame maat 55
Verlichting Optie
Voorrem Geen
Achterrem Terugtraprem Shimano
Wielmaat 28 inch
Merk en type slot Optie
Gewicht fiets 13,4 kg.
Website fabrikant Azor.nl

Een nieuw model in 2014, ook Azor pakt groots uit. De Veluwe is zo licht mogelijk gemaakt. Echter, door de interne naafversnellingen en de onderhoudsvrije remmen, sterke velgen en de verzinkte ketting, is de degelijkheid niet aangepast. Dit model heeft RVS onderdelen zoals spatbordstangen, binnenkabels, spaken, boutjes en moertjes. Luxe extraatjes van deze Veluwe zijn de verzinkte stalen spatborden, een licht sportief crankstel, een verzinkte ketting, een lichtgewicht zadel en veel lichte aluminium onderdelen.

Deze Azor Veluwe is afgewerkt met een Pick-up Alu frame. Doordat de voordrager niet aan het stuur vastzit, stuurt dit frame ook met zeer zware lasten heel goed. Ook kan de voordrager er gemakkelijk even afgehaald worden.

Deze fiets, die bij ons in de showroom voor u staat opgesteld, heeft een framehoogte van 55cm, 3 versnellingen en een terugtraprem. Uiteraard is de Veluwe verkrijgbaar in verschillende framehoogtes. Daarnaast is het mogelijk, tegen meerprijs, om te kiezen voor 3 versnellingen met handremmen en zonder terugtraprem. Omdat de Veluwe zo licht mogelijk is gemaakt, is er geen verlichting op gemonteerd.

Alle Azor fietsen zijn naar uw eigen wensen samen te stellen. Kijk ook voor meer informatie op Azor.nl en kom bij ons langs en laat u goed voorlichten.

De prijs is incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden