Scooters

Een vertrouwd fenomeen bij Valk Tweewielersport; de scooter! Voor zowel bromscooters (45 km/h, met helm) als snorscooters (25 km/h, zonder helm) kunt u bij ons terecht. Op een scooter heeft u vaak de mogelijkheid om lekker op uw gemak tussen de file door te rijden. In principe hoeft u als scooterrijder dus geen verkeershinder te verwachten op het moment dat u een file nadert. Wilt u met een grote glimlach tussen de files doorrijden? Ontdek dan ons aanbod scooters. Wij zijn met name fan van de scooters van SYM. En delen u met trots mee dat Valk Tweewielersport officieel dealer is van SYM.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met een SYM scooter er op uit!

Het merk SYM timmert naar onze mening (nog steeds) goed aan de weg. Wij zijn meer dan tevreden met het feit dat Valk Tweewielersport een van de officiële SYM dealer is, want het merk biedt een kwalitatief hoogwaardige scooter voor een betaalbare prijs. Daarnaast is het assortiment scooters van SYM breed. Welke scooter van het genoemde merk bij u past, is afhankelijk van uw wensen; snelheid maken met sportieve, gestroomlijnde scooters of met mooi weer de blits maken met een populaire retroscooter zonder helm? Het mooie is dat SYM voor elke scooterrijder, jong en oud, een treffend model heeft.

Meer dan alleen SYM scooters bij Valk Tweewielersport

Ondanks ons dealerschap met SYM, kunnen wij ook (grotendeels) andere gangbare merken in Nederland, leveren. Verder is het mogelijk bij ons helmen, handschoenen en sloten aan te schaffen van betrouwbare, welbekende merken. Deze accessoires mogen niet ontbreken als u veiligheid belangrijk vindt. Bovendien beschikken wij over een grote voorraad onderdelen.

Een gebruikte scooter kan een goede keus zijn

Naast nieuwe brom- en snorscooters beschikken wij ook over een assortiment gebruikte brom- en snorscooters van uiteenlopende merken, zoals SYM, Kymco en Aprilia. Over het algemeen is een gebruikte scooter goedkoper dan een nieuwe scooter. Bij bijvoorbeeld onvoldoende budget voor de koop van een nieuwe scooter, kan het interessant zijn om in de collectie gebruikte scooters rond te kijken. Op welk model denkt u dagelijks rijplezier te zullen ervaren? Het is eventueel mogelijk uw eigen gebruikte scooter in te ruilen bij ons.

Scooter reparatie en onderhoud

Bij Valk Tweewielersport bent u tevens aan het juiste adres als het gaat om onderhoud en reparatie aan u brom- of snorscooter. Naast de aankoop is het minstens zo belangrijk om uw brom- of snorscooter op de juiste manier te onderhouden en eventueel te repareren. Door onze jarenlange ervaring is uw tweewieler bij ons in goede handen. Bovendien gebeurt dit door goed opgeleide vakmensen die regelmatig bijgeschoold worden met technische cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Onderdelen zijn in ruime mate voorradig of snel te bestellen.

Scooter pech onderweg? Geen paniek!

Heeft u pech onderweg of heeft u niet de mogelijkheid om uw brom- of snorscooter zelf te vervoeren? Dan komen wij uw brommer halen, wel zo makkelijk en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod scooters

Ontdek op Valk-tweewielersport.nl en in onze showroom in Daarle ons assortiment nieuwe en gebruikte brom- en snorscooters. Hecht u waarde aan extra informatie en uitleg over het aanschaffen van een bepaald model? Kom langs! Tijdens uw komst hebben wij onder andere als doel om u een advies te geven waar u baat bij heeft.

Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden