Fietsen

Een fiets is ideaal als vervoermiddel naar school, het werk, een feestje of bijvoorbeeld de supermarkt. Bovendien bent u in de buitenlucht ongemerkt lekker in beweging en belast u het milieu niet. Een fiets is meer dan handig dus! Voor zowel dames, heren en kinderen zijn er veel verschillende type fietsen te verkrijgen. Valk Tweewielersport helpt u graag om een fiets te vinden die goed bij u past. Bezoek daarom onze fysieke winkel! Samen met u nemen wij ons ruime assortiment nieuwe en gebruikte fietsen door. Daarnaast kunt u kennismaken met onder andere de fietsmerken Azor en Gazelle.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 61

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsen is in trek!

In Nederland is het fietsgebruik sinds 2005 gestegen met bijna elf procent. Deze stijging is vooral te danken aan de elektrische fiets. Dit is gesignaleerd door het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid en is terug te vinden in het Mobiliteitsbeeld van 2016. In met name de fietsafstand is de groei te herleiden. Meer dan de helft van de autoritten is korter dan 7,5 kilometer, een fietsafstand. Met een elektrische fiets komen ook afstanden tot wel vijftien kilometer binnen fietsbereik. Bovendien gaan meer mensen op de fiets naar de bus of trein, zeker nu het openbaar vervoer op het platteland steeds meer onder druk komt te staan. Het aantal kilometers op de fiets in Nederland de komende tien jaar met twintig procent te verhogen; dit is waar het samenwerkingsverband tussen kennisinstituten, overheden, marktpartijen en maatschappelijke organisatie, genaamd Tour de Force, zich voor inzet. Heeft u ook het streven uw fietskilometers omhoog te krikken? Dat gaat ongetwijfeld lukken op een elektrische fiets van Trenergy of QWIC. Tip: werp direct een blik op de elektrische fietsen van Trenergy of QWIC!

Nieuwe en gebruikte fietsen bij Valk Tweewielersport Daarle

In ons assortiment fietsen komt u zowel (overjarige) nieuwe als tweedehands fietsen tegen met uiteenlopende prijzen. Daarbij bieden wij u veel verschillende type fietsen aan naast de ‘standaard’ dames- en herenfietsen; denk bijvoorbeeld aan elektrische fietsen, moederfietsen en bakfietsen. Wij streven ernaar om elke klant naar tevredenheid te kunnen bedienen. Dus ook voor onze jongste klant zijn er (overjarige) nieuwe en gebruikte kinderfietsen tentoongesteld, zoals van het hippe merk Alpina.

Benieuwd naar ons assortiment fietsen? Kom langs!

Kom naar onze fysieke winkel in Daarle! Het is de moeite waard een bezoek te brengen aan onze winkel. Vindt u het moeilijk om te bepalen welke soort fiets voor u geschikt is? Een ideale gelegenheid om u door Valk Tweewielersport te laten adviseren en informeren.

Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden