AZOR Schokland herenfiets

€ 595,00

Van deze AZOR SCHOKLAND HERENFIETS de eerste 'baas' zijn? Goed plan! Kom naar onze fysieke winkel in Daarle (OV). Ons team staat voor u klaar en gaat voor goede service en het geven van deskundig advies.

Meer informatie
Staat Nieuw
Merk AZOR
Model Schokland
Type fiets Stadsfiets basic
Kleur Blauw
Versnellingssysteem/aantal versnellingen Sram 2 versnellingen, automatische schakeling
Materiaal frame Staal
Frame type Heren
Frame maat 61
Verlichting Optie
Voorrem Geen
Achterrem Terugtraprem Shimano
Wielmaat 28 inch
Merk en type slot Optie
Gewicht fiets 13,4 kg.
Website fabrikant Azor.nl

Maak kennis met deze AZOR SCHOKLAND HERENFIETS. Inderdaad, Azor heeft ook apartere modellen in zijn assortiment. Wilt u zonder kabels als een speer door de stad fietsen? Dan is deze fiets wat voor u. Het is eigenlijk een op een ouderwetse racefiets gebaseerde fiets. Hij is ontworpen door de Waarmakers design studio. Deze Schokland heeft een apart versnellingssysteem, dus let goed op: de fiets heeft geen kabels, maar wel een SRAM 2 versnellingsnaaf. Dit betekent dat de fiets automatisch schakelt als u harder rijdt dan 15 km/h. Eigenlijk is dit een apart, maar toch een luxe extraatje!

De fiets is afgewerkt met veel RVS onderdelen zoals spatbordstangen, binnenkabels, spaken, boutjes en moertjes. Extraatjes van deze Schokland zijn een met koper gesoldeerd lug-frame met extra grote buis diameter (zodat het frame super sterk wordt), een keihard drielagen poederlak systeem met zink grondlaag. Daarnaast passen de dikke roestvrijstalen spaken precies in de naaf, waardoor er minder kans is op spaakbreuk en tevens heeft de Schokland een verzinkte ketting, Brooks zadel en handvatten en anti-lek banden. Bovendien is de fiets voorzien van een terugtraprem.
Deze fiets, die bij ons in de etalage voor u is opgesteld, heeft een framehoogte van 61cm en heeft een lichtblauwe kleur. Uiteraard is de Schokland verkrijgbaar in verschillende framehoogtes en kleuren.

Omdat de Schokland zo licht mogelijk is gemaakt, is er geen verlichting op gemonteerd.

Alle AZOR fietsen zijn naar uw eigen wensen samen te stellen. Kijk voor meer informatie op www.azor.nl, kom langs bij ons in de winkel en laat u eens goed voorlichten.

De prijs is incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor de Schokland met Sram 2 versnellingsnaaf, met terugtraprem en handrem.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden