Oldtimers & klassiekers

Als één van de weinigen in Nederland beschikt Valk Tweewielersport over een nette collectie oldtimers, klassiekers en een grote voorraad oldtimeronderdelen die door het hele land geleverd kunnen worden. Als een rode draad lopen oldtimers en klassiekers door het tweewielerleven van Gerrit; vroeger croste hij op brommers van 25 gulden en sleutelde hij eraan op het moment dat deze kapot gingen. Oldtimers en klassiekers ziet hij dan ook als cultureel erfgoed van onschatbare waarde. Herkenbaar? Dan mag u een bezoek aan onze showroom in Daarle (Overijssel) niet aan u voorbij laten gaan!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oldtimers en klassiekers in diverse staten

Onze collectie oldtimers en klassiekers bestaat uit een heel aantal fraaie klassieke bromfietsen, van origineel en geheel in goede staat of foutloos gerestaureerd tot restauratieprojecten; de zogenaamde A, B of C staat:

• Staat A: zeer fraai exemplaar, in zeer gave toestand ‘overgebleven’ of goed en mooi gerestaureerd, zonder fouten.

• Staat B: complete en mogelijk rijdende bromfiets; er kan zonder veel omhaal mee gereden worden en hij is origineel.

• Staat C: restauratieproject, redelijk tot helemaal compleet. Er kan niet mee gereden worden. Hij kan ook geheel of gedeeltelijk gedemonteerd zijn. Het is wel haalbaar om er een bromfiets van te maken.

Oldtimers en klassiekers van de volgende klassieke merken worden bij Valk Tweewielersport getoond: Kreidler, Zundapp, Honda (MB/MT, MTX), Yamaha, Tomos, Puch, DKW, Sparta en Batavus. Komen er bij het lezen van deze merken herinneringen boven?

Die Zundapp lijkt op een oude bekende!

Sommige momenten met klanten zijn naar onze mening boeiende momenten om te delen. Zo ook het moment met een klant van middelbare leeftijd die op een donderdagavond onze fysieke winkel in Daarle bezocht om een bromfietsonderdeel te halen. Het betreffende onderdeel kon op de zolder gevonden worden. Daar stond hij vervolgens oog in oog met precies dezelfde Zundapp uit 1969 die zijn vader ook had gehad en hij nog altijd graag had gewild. Binnen een kwartier was hij de trotse eigenaar van deze (voor hem) oude bekende Zundapp. Tijdens het afleveren van de brommer enige tijd later, liet hij de folder zien die zijn vader destijds had meegekregen bij de aanschaf van een Zundapp in 1969. Hierop was exact dezelfde uitvoering en kleur te zien als die van hem. Wat een speciale koop!

Stap in de magische wereld van oldtimers en klassiekers

Razend nieuwsgierig naar deze tweewielers (meer dan begrijpelijk!)? Als fanaat van oldtimers en klassiekers begroeten wij u met plezier in onze fysieke winkel in Daarle (Overijssel). Wie weet stuit u dan ook op een oude bekende! Daarbij laten wij u graag verbazen over de brede, grote voorraad oldtimeronderdelen van veel verschillende merken. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal echte collector's items staan.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden