Moederfietsen

Al fietsend samen met uw zoon of dochter de omgeving en de natuur verkennen in de gezonde buitenlucht. Of nog even samen een bezoekje afleggen bij opa en oma. Maak kennis met de verschillende type moederfietsen die bij Valk Tweewielersport in de showroom aanwezig zijn en de uiteenlopende accessoires waarmee u uw moederfiets helemaal eigen maakt. Door een gepersonaliseerde moederfiets rijdt u als mama ongetwijfeld vol enthousiasme en energie rond. Bovendien is zitten het nieuwe roken. Als u op de fiets stapt in plaats van met de auto gaat, heeft u vrij eenvoudig uw dagelijkse portie beweging al gehad. Dus kom op mama’s; ‘bring your child along for the bike ride!’.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Moederfietsen met een hoogwaardig comfort voor bestuurder en passagier(s)

In ons kleine kikkerlandje dat als fietsland wordt gezien, is het natuurlijk onontkoombaar dat ouders hun kinderen en baby’s zodra het kan mee willen nemen op de fiets. In het verleden was het niet altijd een pretje om als kind achter- of voorop een fiets te zitten. Het comfort was ver te zoeken; een stukje hout en wat schuimrubber, meer niet. Tegenwoordig kunt u uw kostbare passagier(s) comfortabel, stabiel en veilig vervoeren op de Azor of Gazelle moederfietsen als voorbeeld. Van een vrolijk gekleurd fietszitje tot een echte trailer, de keuze is enorm. Daarnaast biedt de moederfiets niet alleen comfort aan de passagier(s), maar ook aan de bestuurder. Dit betekent dat er met elkaar zorgeloos gefietst kan worden. Valk Tweewielersport hecht hier waarde aan en wenst elke klant, jong en oud, maximaal fietsplezier toe! Stap binnen in onze winkel, zodat wij u van een deskundig advies kunnen voorzien.

Kom goed voor de dag met een Gazelle moederfiets!

Tijdens een gezellig fietsritje met de kleintjes op een trendy moederfiets van Gazelle wordt u gezien! Door het toevoegen van verschillende accessoires, kunt u uw favoriete stijl naar voren laten komen. En met de nodige stoere accessoires fietst papa in een handomdraai als daddy cool rond. Ideaal toch?!

De best passende moederfiets regelt u samen met Valk Tweewielersport!

Bent u geïnteresseerd in het assortiment moederfietsen? Breng een bezoek aan onze fysieke winkel. Wij geven u de ruimte en gelegenheid om vragen te stellen en u verder te informeren. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken op een moederfiets, zodat u het comfort en het veilig fietsen kunt ervaren. Met elkaar regelen wij de best passende moederfiets! En is uw kind eenmaal zover om zelf te gaan leren fietsen, dan kunt u bij Valk Tweewielersport alvast op zoek naar een leuke kinderfiets.

Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden