Herenfietsen

Als (jonge) man pakt u misschien wel regelmatig de (elektrische) fiets naar het werk, school, een verjaardag of een café (helemaal als het woord ‘bob’ onbespreekbaar is). Of gebruikt u uw fiets met name om intensief te fietsen in de buitenlucht en wilt u dan ook niet prakkiseren over een elektrische fiets? Bij elke reden en doel is er een geschikte type herenfiets te vinden. Valk Tweewielersport helpt u graag (op weg) om met elkaar een passende herenfiets te vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Benieuwd naar het assortiment herenfietsen?

Net als in de kledingbranche voor heren worden er in de fietsenbranche veel verschillende herenfietsen aangeboden. Dit betekent dat u als (jonge) man een grote kans hebt een herenfiets uit te kiezen die aansluit bij uw wensen. Van opvallende modellen tot modellen in neutrale kleuren en van sportieve modellen tot stijlvolle modellen. Laat u door Valk Tweewielersport verder informeren en adviseren. Het assortiment herenfietsen bestaat onder andere uit de merken Gazelle en Azor. Springt er al een herenfiets uit?

Intensief fietsen op een ATB-Racefiets

Bij de échte fietsfans, die een elektrische fiets nog lang voor gezien houden, kunnen de ATB-Racefietsen van Sensa in de smaak vallen. U bouwt uw conditie (verder) op tijdens een intensieve fietstocht op een ATB-Racefiets. Daarnaast maakt het lichaam serotonine en endorfine aan op het moment dat u fietst, waardoor het lichaam als het ware ‘ontstresst’ en uw hoofd wordt leeggemaakt. Schroom niet om de selectie ATB-Racefietsen door te nemen.

Welke herenfiets gaat ‘m worden?

Valk Tweewielersport ziet u graag langskomen! Geef aan wat u belangrijk vindt als het gaat om het aanschaffen van een herenfiets. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om samen met u de herenfiets te vinden waar u blij van wordt. Tijdens uw bezoek in onze fysieke winkel in Daarle kunt u het zeer ruime assortiment herenfietsen bekijken. Zowel nieuwe als gebruikte herenfietsen staan voor u gepresenteerd.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden