Bakfietsen

Het zal u niet ontgaan zijn; de fiets speelt een belangrijke rol in een toekomst van schoner, soepeler en slimmer vervoer. De bakfiets bijvoorbeeld wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden gebruikt en is niet alleen populair onder particulieren. Ook op zakelijk gebied wordt er opgemerkt dat de bakfiets met name in drukke, grote steden prima kan worden ingezet als transportmiddel. Bent u als ouder of bedrijf nieuwsgierig naar het assortiment bakfietsen en de fietservaring? Dan heeft het een meerwaarde om bij onze tweewielerzaak in Daarle langs te komen. Terwijl u het assortiment bakfietsen doorneemt, zetten wij een bakfiets voor u paraat, zodat u een testrit kunt maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een bakfiets van Bakfiets.nl de hort op

De bakfiets, nét weer wat anders dan een moederfiets, kan goed van pas komen om meer tijd door te brengen als (jong) gezin. Samen een ommetje maken en even een stop inlassen op een bijzondere locatie om te kunnen genieten van een picknick, dat is toch quality time hebben met elkaar? Veel heeft u hiervoor niet nodig. Ziet u deze bijzondere happening al voor u? Laat u verleiden door de verschillende Trike bakfietsen van Bakfiets.nl. Deze zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kinderen. Welke blikvanger past bij uw gezin? De Riksja Bakfiets is vanwege het grote formaat geschikt om twee volwassenen mee te vervoeren. Dit kan aantrekkelijk zijn voor onder andere ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

Handig; zo’n bakfiets!

Boodschappen doen bij de lokale supermarkt en deze vervolgens mee naar huis nemen in de bakfiets; particulieren hebben het gemak van de bakfiets ontdekt. Bij bedrijven slaan de bakfietsen ook goed aan. Bakfietsen worden namelijk steeds vaker ingezet om pakketjes te bezorgen, een duurzame bezorgwijze dus in vergelijking met de reguliere bestelbusjes die CO2 uitstoten. Neem het Nederlandse postbedrijf PostNL als voorbeeld; vanaf juni 2017 bezorgt PostNL pakketten met de elektrische bakfiets. In grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht hoeft u niet raar op te kijken op het moment dat u een postbezorger op een elektrische bakfiets voorbij ziet komen. Als bedrijf geïnteresseerd in bakfietsen? Valk Tweewielersport legt u de verschillende opties voor.

Ervaar het fietsen op een bakfiets bij Valk Tweewielersport

Of het fietsen op een bakfiets anders fietsen is dan het fietsen op een standaard dames- of herenfiets? Dit mag u komen ervaren bij ons! Klop aan bij onze fysieke winkel. Zien wij u binnenkort tussen de andere fietsers verschijnen op een bakfiets?

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden