MASH

De MASH motor al jaren populair

MASH is een succesvol merk dat actief is in heel Europa. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve motoren, scooters en brommers en is al sinds 1976 bezig met het importeren van motorfietsen, onderdelen en accessoires. De modellen zijn een eerbetoon aan alle prachtige ontwerpen uit de jaren zestig en zeventig uit de vorige eeuw, en MASH is dan ook echt een retro merk te noemen. De motoren zijn met grote zorg gebouwd, en ook al hebben ze een retro look, u kunt er vanuit gaan dat ze toch echt ontwikkeld zijn met de nieuwste innovatieve technieken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

MASH motors in onderdeel van het Franse SIMA

SIMA staat voor Société d’Importation de Moto et Accessoires en is dus al tientallen jaren bezig met het importeren van dit fraaie merk. In de Benelux ligt het importeurschap van MASH bij MotoMondo, en zij beschikken over alle faciliteiten om ons als dealer maar ook u als klant optimaal te bedienen. Heeft u een fraaie MASH motor gezien en wilt u deze graag eens in het echt zien, kom dan eens langs bij Valk Tweewielersport, of neem contact met ons op. We kijken samen of het model dat u gezien heeft nog beschikbaar is en zorgen ervoor, als u besluit de motor te kopen, dat deze perfect rijklaar voor u klaarstaat.

MASH motors blijft innoveren

De MASH motors worden continu vernieuwd en verbeterd. De onderzoeksafdeling is dan ook erg belangrijk bij dit merk. Hier wordt gewerkt aan nieuwe ontwerpen, maar ook wordt hun jarenlange ervaring gebruikt om technische aspecten zoals de motor te verbeteren. Voordat een MASH motor of brommer wordt vrijgegeven voor de verkoop, wordt het getest op alle mogelijke punten, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technische testbanken. Hierop worden onder andere de motor, het chassis en de uitstoot van de betreffende motor of bromfiets getest, zodat u zeker weet dat als u een MASH tweewieler aanschaft, het voldoet aan alle technische eisen.

MASH zorgt voor topkwaliteit

MASH heeft zichzelf als doel gesteld om niet alleen motorfietsen te ontwerpen die aan de verwachtingen van de klant voldoen qua uiterlijk, ook moeten de motorfietsen technisch perfect zijn. Onder meer door eerder genoemde testen op de afdeling kwaliteitscontrole zorgt MASH voor een hoogwaardig productieproces. Het assembleren van de MASH motors wordt toevertrouwd aan een assemblagefabriek die gespecialiseerd is om de hoge kwaliteitseisen die door MASH worden gesteld, waar te maken. De technische kennis bij het personeel van deze fabriek zorgt ervoor dat het assembleren uiterst precies gebeurd, zodat u zeker weet dat u op een topkwaliteit motor rond rijdt. Om u als consument of ons als dealer inzicht te geven in de technische specificaties, heeft het merk de handleidingen beschikbaar gemaakt op hun website. De technische handleidingen zijn hier dan ook te downloaden.

MASH brommers, scooters en motorfietsen

Bij Valk Tweewielersport neemt het huidige assortiment van MASH een prominente plaats in onze winkel en website in, en we willen er dan ook graag samen met u even op inzoomen. Wilt u een MASH scooter? Of heeft u toch meer interesse in een MASH brommer of MASH motor? Kijk en lees direct hoe de huidige collectie er uit ziet:

MASH brommer 50cc

50cc brommers zijn altijd gewild, en als we de MASH 50cc brommers bekijken begrijpen wij wel waarom. Niet alleen zijn er enkele retro MASH brommers op de markt, ook de Dirt Track ziet er fantastisch uit. Bijkomend voordeel is dat deze brommers spaarzaam met hun brandstof omgaan. Naast 50cc zijn er ook 50cc MASH scooters te verkrijgen. Deze scooters met een urban look zijn comfortabel, en uit te rusten met allerlei handige accessoires, wat het tot zeer gewilde modellen maakt.

MASH 125cc

In de 125cc klasse van MASH is het aanbod zelfs nog groter. Zo kun je er geweldige retro brommers vinden, met namen als Seventy en Seventy Five, wat al weergeeft uit welk jaar MASH zijn inspiratie heeft gehaald. De MASH motoren in deze klasse zijn sportief, en ook komen de ‘naked bikes’ steeds meer in opkomst, oftewel motoren waarbij alle poespas is weggelaten. De 125cc MASH scooters zijn retro en klassiek, zo kunt u er bijvoorbeeld een scooter vinden geheel in de kleur classic silver, wat natuurlijk het ultieme retro karakter weergeeft. Een ander model in deze klasse is voorzien van een USB aansluiting, zodat tijdens het scooterrijden je telefoon op kunt laden. Handig toch?

MASH 250cc motoren

MASH motoren uit deze klasse zijn van alle technische snufjes voorzien, maar behouden desondanks hun natuurlijke look. Ook deze motoren zijn retro te noemen, maar ook de heuse Dirt Track stijl is bij deze motoren niet te missen. Wat ons betreft een echter aanrader!

400cc motoren van MASH

MASH is erg trots op zijn 400cc motoren, en wij snappen wel waarom. Er zijn diverse modellen te vinden, zoals bijvoorbeeld een verchroomd model, maar ook de Force 400 uitgevoerd in legerkleuren is erg populair. Nooit een saai moment met een van deze 400cc motoren! Uniek in deze reeks zijn de MASH Family Side motoren. De naam zegt het eigenlijk al, op deze motor zit u niet alleen, maar heeft u alle ruimte voor een bijrijder in de stoere zijspan. De zijspan is extra geveerd en mag tot 250 kilo belast worden, wat betekent dat je tot 3 personen mee kunt nemen.

MASH motor 650cc

In de 650cc klasse van MASH zien we ook weer dezelfde tweedeling. Een retro motorfiets die met recht een back to basic motor te noemen is, en een Dirt Track motor die gemaakt is om te racen. Zo heb je keuze en kunt u de motor kopen waar uw voorkeur naar uitgaat.

MASH brommer of motor kopen bij Valk Tweewielersport

U heeft vast wel een idee gekregen van wat het merk MASH u allemaal te bieden heeft. Wij hebben een fraaie collectie in onze winkel staan, maar kunnen natuurlijk elk gewenst model voor u bestellen bij het merk, zodat u het model kunt aanschaffen die u het beste bevalt. Een proefrit is altijd mogelijk, en wij zorgen ervoor dat uw tweewieler volledig afgemonteerd voor u klaarstaat. Soms kunnen wij de hand leggen op fraaie MASH oldtimers. Deze oudere modellen zijn erg mooi en ook voorzien van de kwalitatieve onderdelen waar het merk zo groot mee is geworden. Informeer wel even vooraf naar de beschikbaarheid. Naast de tweewielers van dit fantastische merk, kunt u natuurlijk nog veel meer brommers, scooters en motoren vinden in onze winkel!

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden