Verzekering

Fiets-, brommer- en scooterverzekering

Verzekering fiets

Om uw fiets veilig en voordelig te verzekeren werken wij samen met ENRA verzekeringen bv, onderdeel van Bovemij. Deze verzekering is op maat af te sluiten, voor een periode van 1, 3 of 5 jaar, afhankelijk van uw wensen voor wat betreft diefstal en/of valschade. De 'Nationale Fiets Verzekering’ van ENRA kan zowel voor nieuwe als gebruikte fietsen tegen een voordelige premie worden afgesloten. Een belangrijk voordeel van deze fietsverzekering is dat, wanneer uw fiets in het vijfde jaar gestolen wordt, er geen afschrijving plaatsvindt en u een gelijkwaardige nieuwe fiets ontvangt. De verzekering is online af te sluiten of kan via ons geregeld worden. Ga voor gemak en laat het regelen van deze verzekering en het melden en afhandelen van een schade aan ons over. Bovendien is in bepaalde gevallen de afschrijving van uw fiets bij het online afsluiten van de verzekering ongunstiger dan wanneer wij dit voor u regelen.

Heeft u een fiets met elektrische trapondersteuning, dan biedt ENRA een aparte, voordelige verzekering: ‘De Nationale E-bike Verzekering’.

Kijk voor alle voordelen van ‘De Nationale Fiets Verzekering’ of ‘De Nationale E-bike Verzekering’ in de brochure van ENRA of kom langs en laat u door ons adviseren.

Verzekering brommer en scooter

Uw brommer of scooter brengen wij ook onder bij ENRA verzekeringen. Wij zijn gecertificeerd om verzekeringen bij ENRA af te sluiten voor brom-, snorfietsen en scooters (al dan niet elektrisch). De 'Nationale Bromfiets Verzekering' van ENRA is een complete en eenvoudig af te sluiten bromfietsverzekering. De verzekering heeft een hoge startkorting (55%) en een maximale bonuskorting van 75%. En is altijd inclusief gratis valhelmdekking (tot maximaal €70,-), verhaalservice en hulpverlening na een ongeval.

Opgebouwde schadevrije jaren voor een bromfiets of motorfiets worden, op basis van een originele no-claimverklaring, geheel overgenomen.

Voor de elektrische scooter heeft ENRA eveneens een aparte verzekering.

Bekijk de volledige brochure van de 'Nationale Bromfiets Verzekering' van ENRA en voor de brochure van de 'Nationale E-scooter Verzekering' van ENRA. Slaat de twijfel toe? Laat het ons weten, wij helpen u graag.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden