Brommers

Een brommer kopen?

Of het nu gaat om een bromfiets/schakelbrommer (45 km/h, met helm) van bijvoorbeeld Rieju of een snorfiets (25 km/h, zonder helm) van Tomos of Bye Bike, bij Valk Tweewielersport is een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte brom- en snorfietsen te spotten. Heeft u uw zinnen gezet op het aankopen van een brommer? Kom langs, zodat wij u verder kunnen bijpraten over de verschillende types en modellen. Het eindresultaat; samen met u uw perfecte brommer weten te kunnen vinden!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brommers automaat tegenover brommers schakel

Binnen het aanbod bromfietsen/brommers heeft u de keus om te gaan voor een schakelbrommer of een automaat brommer. Bij een automaat bromfiets/brommer hoeft u, naast zo nu en dan het gas los te laten en te remmen, alleen maar gas te geven. Automatisch wordt de eindsnelheid van 45 km/h bereikt. Bij een schakelbrommer/schakel bromfiets daarentegen is het koppelen met de hand en het schakelen met de voet noodzakelijk om tot de eindsnelheid van 45 km/h te komen. Heeft u een schakelbrommer/schakel bromfiets op het oog met zes versnellingen, dan houdt dit in dat er zes keer gekoppeld en geschakeld dient te worden om van 0 km/h naar 45 km/h te kunnen komen. Deze tweewieler kan handig zijn om alvast te oefenen voor het echte werk, motorrijden. Door kilometers te maken, kunt u het koppelen en schakelen onder de knie proberen te krijgen alvorens u begint aan uw eerste motorrijles. Schrikt u al bij de woorden koppelen en schakelen? Dan past een automaat bromfiets/brommer misschien beter bij u.

Brommers van Rieju, Tomos en Bye Bike

Valk Tweewielersport is officieel dealer van de schakel bromfietsen/schakelbrommers van Rieju. Tevens hebben wij een officieel dealerschap met de merken Tomos en Bye Bike. Deze merken bieden fraaie brom- en snorfietsen. Andere gangbare merken in Nederland kunnen wij echter ook (grotendeels) leveren. Wist u trouwens dat Valk Tweewielersport een RDW-erkend bedrijf is?

Reparatie en onderhoud aan uw brommer laten plegen

Naast de aankoop is het minstens zo belangrijk om uw brom- of snorfiets op de juiste manier te onderhouden en eventueel te repareren. Door onze jarenlange ervaring is uw tweewieler bij Valk Tweewielersport in goede handen. Door goed opgeleide vakmensen, die regelmatig bijgeschoold worden met technische cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste technieken, wordt dit uitgevoerd. Onderdelen zijn in ruime mate voorradig of snel te bestellen, waardoor efficiënt werken mogelijk is. Stel, u heeft pech onderweg of u heeft geen mogelijkheid om uw brom- of snorfiets zelf te vervoeren naar ons tweewieleradres in Daarle, dan komen wij uw tweewieler halen. Wel zo makkelijk en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel.

Maak een proefrit op meerdere brommers!

Slaat de twijfel toe op het moment dat u meerdere brom- of snorfietsen ziet staan? Niets handiger dan een tweewieler testrijden bij Valk Tweewielersport! Door een proefrit kan de twijfel weggenomen worden en uw favoriete brom- of snorfiets naar voren komen. Daarbij staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden, want wij streven er naar om te zorgen dat u met overtuiging voor een bepaalde brom- of snorfiets kunt gaan. Bij het uitzoeken van een helm, handschoenen en sloten van betrouwbare, welbekende merken, helpen wij u ook graag.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden