Target

TARGET FIETSEN VOOR DAMES EN HEREN

TARGET fietsen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en betaalbare prijs. De fietsen van TARGET zijn onderdeel van de makers van het merk SENSA, welke uiteraard ook in onze winkel te bewonderen zijn. Omdat ze prima betaalbaar zijn, zijn ze toegankelijk voor een brede doelgroep, en dus verkrijgbaar voor dames en heren. De stadsfietsen van TARGET zijn voorzien van diverse versnellingen, wat het fietscomfort aanzienlijk verhoogd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

TARGET, een merk van Nederlandse bodem

De TARGET fietsen maken onderdeel uit van Intersens Bikes & Parts, afkomstig uit het oosten van het land. Hier worden inmiddels al meer dan 25 jaar hoogwaardige sportieve fietsen ontwikkelt. Toen in de jaren 80 in de Verenigde Staten de mountainbikes ontstonden, was Intersens er snel bij om zelf ook deze sportieve fietsen te gaan ontwikkelen. Dit kwam mede doordat de oprichter van Intersens, Pieter Stiggelbout, zelf een echte wielerliefhebber was. Hij erkende direct het potentieel, en ging zelf naar Azië om de eerste mountainbikes in te kopen. Dit ging niet zonder slag of stoot, want email en internet was er nog niet, wat de communicatie erg lastig maakte. Niettemin kwamen in 1991 de eerste mountainbikes binnen bij Intersens, en na verloop van tijd is het assortiment flink uitgebreid. Al snel werd besloten om de productie zelf te gaan doen, wat ervoor zorgde dat de gebruikte materialen steeds beter werden, wat natuurlijk de gehele fiets ten goede komt.

TARGET fietsen van kwalitatieve materialen gemaakt

De fietsen van TARGET staan bekend om de solide materialen die gebruikt worden om de fiets te maken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de frames gemaakt van koolstofvezel (carbon). Dit uiterst sterke materiaal werd eerst alleen in de ruimtevaart gebruikt, maar doordat de productiemethode hiervan een snelle ontwikkeling doormaakte, kwam dit materiaal voor een bredere doelgroep beschikbaar. Intersens is het daarom ook gaan gebruiken voor de frames van haar sportieve fietsen. Mocht u zelf een fiets hebben met een frame gemaakt van carbon, pas dan wel op met reinigingsmiddelen op basis van oplosmiddelen. Hierdoor kan het carbonframe ernstig beschadigd raken.

TARGET fietsen uit de SENSA familie

Toen de manier van produceren optimaal was, en de juiste materialen gevonden waren, besloot het bedrijf zelf een fietsenmerk op te gaan richten, namelijk SENSA. Eerst kwam er een lijn met handgemaakte hoogwaardige racefietsen op de markt, en daarna ging het hard. In de jaren die volgden kwamen hier namelijk op maat gemaakte mountainbikes en trekkingfietsen bij, waarna ook het merk TARGET ontstond. Toen er ook nog kwalitatieve stadsfietsen bij kwamen, was het merkbeeld compleet. Als u besluit een TARGET fiets aan te schaffen, dan weet u in ieder geval zeker dat de fiets speciaal voor u gemaakt wordt door vakmensen!

BETAALBARE TARGET FIETSEN

Op maat gemaakte fietsen zijn natuurlijk geweldig, helemaal als je een mountainbike of racefiets zoekt voor je sport of hobby. Toch vonden ze het bij Intersens erg belangrijk om ook een goedkoper alternatief fietsen aan te bieden. Iedereen herinnert zich namelijk wel hun eerste fiets. Een fiets maakt je onafhankelijk, geeft je vrijheid, en zorgt ervoor dat alle leuke dingen in de omgeving binnen handbereik zijn. Kortom, je eerste fiets grijpt je, en je wordt als het ware met het ‘fietsvirus’ besmet. Daarom was het voor Intersens van belang een fiets te ontwikkelen die betaalbaar en stevig was, naast de lijn met custom made fietsen.

TARGET fietsen proberen in onze winkel

Bent u op zoek naar een TARGET damesfiets of misschien juist een TARGET herenfiets, dan nodigen wij u uit om eens in onze showroom langs te komen. Wij hebben en leuke collectie van dit merk staan, zodat u altijd even een proefritje kunt maken. Aan de hand van de catalogus gaan we vervolgens op zoek naar de perfecte fiets voor u, wat gezien de vele mogelijkheden geen probleem zal zijn. Uiteraard kunt u gelijk een kijkje nemen bij de accessoires zoals bijvoorbeeld een fietstas of windscherm. Als u overtuigd bent, gaan we de fiets indien nodig voor u bestellen, en zodra deze rijklaar gemaakt is door ons krijgt u even een belletje. U kunt dan al snel genieten van uw nieuwe TARGET fiets!

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden