Damesfietsen

(Jonge) dame, op zoek naar een activiteit die u wat op kan leveren?! Stap op de fiets! Tijdens het fietsen verbrandt u calorieën, waardoor u op gewicht kunt blijven. Tegelijkertijd kunt u extra veel plezier beleven op het moment dat u op uw favoriete damesfiets rondrijdt. Bij Valk Tweewielersport kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment damesfietsen; wij zijn van mening dat er voor elk type (jonge) vrouw een passende damesfiets aangeboden dient te worden. Hierbij alvast een voorproefje van ons aanbod damesfietsen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uw damesfiets als eye-catcher

Niet alleen grote sieraden of opvallende schoenen kunnen als eye-catcher dienen, maar ook een opvallende/unieke damesfiets. Met de fiets aan de hand in de stad op weg naar die ene leuke kledingwinkel, kijkt u er al naar uit? Of ga bijvoorbeeld op uw stijlvolle fiets naar de supermarkt om vervolgens uw boodschappen in te slaan. Hierdoor ervaart u het gemak van de fiets en maakt u op hetzelfde moment een fashion statement. Als u regelmatig langere fietsafstanden aflegt of bijvoorbeeld wegens ouderdom trapondersteuning nodig hebt, dan zijn de elektrische damesfietsen van QWIC of Trenergy interessant. Op een elektrische fiets krijgt u de nodige beweging zonder erg vermoeid of bezweet te raken. Verder lenen de zogenaamde moederfietsen zich uitstekend voor een gezellig fietstochtje met uw (klein)kinderen. Veel verschillende type damesfietsen vindt u bij Valk Tweewielersport in Daarle.

Laat u verleiden door het veelzijdige aanbod damesfietsen

Onder andere damesfietsen van A-merken Azor en Gazelle staan gepresenteerd in onze showroom van maar liefst 400 m2. Houdt u van een sportief, stoer of juist een ‘gewoon’ degelijk model? In ons gevarieerde assortiment damesfietsen vindt u voor elk type (jonge) vrouw een geschikte fiets. Door welk merk en type damesfiets laat u zich graag verleiden?

Mijn favoriete damesfiets is bij Valk Tweewielersport te verkrijgen!

Een van onze doelen is om te zorgen dat elke klant die op zoek is naar een bepaalde fiets, deze vindt bij ons. Bezoek onze fysieke winkel in Daarle, zodat we met elkaar op basis van uw behoeftes en wensen uw favoriete damesfiets eruit kunnen pikken. En eenmaal op uw recent aangeschafte damesfiets zult u stralend door iedereen gespot worden.

Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden