Motoren

Direct getriggerd op het moment dat het over motoren gaat? Dan kunt u vader Gerrit en zoonlief Gert-Jan een hand geven. Weg- en crossmotoren zijn de favoriete tweewielers van beide heren. De uitstraling, de kracht en het geluid van een motor trekt hun aandacht. Bovendien geeft het hun een enorme kick om flink gas te geven op hun eigen weg- en crossmotoren. Originele onderdelen voor weg- en crossmotoren zijn te bestellen bij Valk Tweewielersport. Uw bestelde onderdelen worden over het algemeen tussen de 2 werkdagen en 1 week geleverd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel originele onderdelen voor motoren bij Valk Tweewielersport!

Voor zowel weg- als crossmotoren leveren wij originele onderdelen van Aprilia en de Japanse fabrikanten. Dit gebeurt vrijwel altijd op bestelling; de levertijd hiervoor bedraagt meestal tussen de 2 werkdagen en 1 week. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Eventueel kunt u bij ons een motorfiets inruilen en hebben wij de mogelijkheid uw kenteken direct te vrijwaren.

Hoorden wij het woord ‘motoren’ vallen?

Zodra het ook maar even over motoren gaat, dan spitsen de oren van Gerrit en Gert-Jan gegarandeerd! Vooral in het weekend staan (cross)motoren en motorsport centraal. Veel tijd wordt er besteed aan het volgen en kijken naar verschillende motorraces en het rijden op eigen (cross)motoren. Deze hobby’s kunnen en willen ze niet missen. Motorrijden in zowel het binnen- als het buitenland, dat bezorgt hun een gevoel van vrijheid. Een motorrit met ontelbare haarspeldbochten in een mooie omgeving afleggen, doen ze maar al te graag! Verder gaan ze bij voorkeur op de motor naar een vergadering, cursus of beurs die niet naast de deur gehouden worden. Motorrijden is niet alleen leuk volgens de heren, een motor als vervoermiddel is ook een praktisch vervoermiddel. Wachttijden zijn er niet, er kan door de files gereden worden en last but not least; over het parkeren hoeft geen gedoe te ontstaan. Dit kan bijna altijd dichtbij.

Welk motormerk is favoriet bij uitstek?

Over de vraag welk motormerk in trek is bij Gerrit en Gert-Jan, hoeft niet nagedacht te worden; Kawasaki is en blijft het merk van beide heren. Waarom komt Kawasaki unaniem naar voren? Stel de vraag op het moment dat u hen tegenkomt bij bijvoorbeeld het TT-circuit in Assen of tijdens de ijsraces in Thialf Heerenveen. Dan volgen er zonder twijfel meerdere anekdotes. En wist u dat Gert-Jan al van jongs af aan tot de top van Nederland behoort in de motorsport grasbaan?

Copyright © 2019 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden