Kinderfietsen

Houdt uw (klein)kind van fietsen? Verras uw (klein)zoon of -dochter dan met een (overjarige) nieuwe of gebruikte kinderfiets. En ook al vindt uw (klein)kind fietsen geen leuke bezigheid, misschien zorgt zo’n opvallend exemplaar ervoor dat het fietsen leuk wórdt. Op een van de stoere of kleurrijke kinderfietsen van bijvoorbeeld het merk Alpina, die bij Valk Tweewielersport te verkrijgen zijn, gaat elk kind in ieder geval opvallend op pad. Wij verwelkomen u graag in onze fysieke winkel in Daarle om het assortiment kinderfietsen te komen bekijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderfietsen van Alpina; speciaal voor uw (klein)kind!

Bij Valk Tweewielersport bestaat het merkenaanbod kinderfietsen met name uit Alpina waarvan wij met trots (officieel) dealer zijn. In de collectie kinderfietsen van dit merk komen veel toffe en extra opvallende kinderfietsen naar voren die niet te overzien zijn in de fietsenrekken. Voor zowel jongens als meisjes vanaf de leeftijd van twee tot dertien jaar biedt het eerder genoemde merk bijzondere modellen aan. Is uw (klein)zoon of -dochter nog net iets te jong of te klein voor een fiets (met zijwieltjes), dan kan een loopfiets van Alpina een goede aankoop zijn. Onbewust leert hij of zij hierdoor al om het fietsen onder de knie te krijgen.

Wenst u trouwens meer te weten te komen over Alpina? Wij vertellen u de ins en outs van dit fietsmerk en de collectie kinderfietsen op de pagina die specifiek gaat over Alpina.

Bewonder het assortiment kinderfietsen in onze winkel

Bent u van plan uw (klein)kind binnenkort blij te maken met een stoere of kleurrijke kinderfiets? Ga op fietsenjacht bij Valk Tweewielersport in Daarle! In onze fysieke winkel kunt u veel verschillende type kinderfietsen bewonderen, want een breed aanbod voor onze jonge klanten vinden wij van belang. Hoeft dit bijzondere cadeau niet geheim te blijven tot het moment dat het gegeven zal worden, dan raden wij u aan uw (klein)zoon of -dochter mee te nemen. Met elkaar kunt u zijn of haar favoriete fiets uitzoeken. Uiteraard is het mogelijk om proefrondjes te maken. Proefrondjes op meerdere favoriete kinderfietsen kan ervoor zorgen dat het kiezen van de best passende fiets makkelijker gaat. Je kunt zowel de nieuwe als de tweedehands kinderfietsen testen. Daarnaast geven wij u graag een eerlijk advies.

Copyright © 2024 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden