Vernieuwde website Valk Tweewielersport!

Vernieuwde website Valk Tweewielersport!

Na maanden (!) hard werken is dan eindelijk de nieuwe website van Valk Tweewielers gelanceerd. Met alle aspecten waar een goede website tegenwoordig aan moet voldoen, was het besluit tot een nieuwe website gauw genomen. Toch heeft het nog heel wat voeten in de aarde gehad om dit te realiseren!

Nieuwe website, zelfde goede service!

Wat veranderd er eigenlijk voor u? U kunt gerust zijn, eigenlijk niks! Bij Valk Tweewielersport hebben we er voor gekozen om ons assortiment nog niet online te verkopen. Wij vinden het belangrijk dat u uw aankoop doet na het hebben van persoonlijk contact, zoals bijvoorbeeld een telefoontje of beter nog, als u langs bent geweest in onze winkel. Zo weten wij zeker dat u de juiste keuze maakt, en dat wij u van voldoende advies hebben kunnen voorzien voordat u besluit een nieuwe tweewieler aan te schaffen. Op deze manier willen wij onze service voorop laten staan!

Het assortiment op Valk Tweewielersport

Het aanbod van tweewielers dat u op onze nieuwe website vindt, is slechts een kleine greep uit ons ruime assortiment. Natuurlijk hebben wij tot doel om op den duur ons volledige assortiment aan u te tonen, en zullen dit ook stukje bij beetje gaan doen. op deze manier proberen wij onze klanten steeds beter tot dienst te zijn. Vooral de oldtimers en collector's items willen we goed de aandacht geven, zodat we hiermee kunnen laten zien wat we hebben en er telkens weer nieuwe klanten blij mee kunnen maken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Iedereen die wel eens bij ons langs is geweest, weet dat wij een erg groot assortiment hebben. Maar ook de mensen die ons nog niet kennen, willen wij van harte uitnodigen om eens kennis te komen maken. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van tweewielers. Zo hebben wij motoren, (elektrische) scooters, brommers, fietsen en elektrische fietsen, maar ook de eerder genoemde oldtimers en collector's items zijn graag geziene tweewielers in onze winkel. Uniek zijn wij met ons reusachtige assortiment met onderdelen, en dan met name de onderdelen voor de oldtimer brommers en motoren. U kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het liggen. Kom eens langs of bel even van tevoren, dan kijken wij het voor u na. Natuurlijk kunt u ook nog steeds bij ons terecht voor service en onderhoud van uw tweewieler, ook als u het niet bij ons gekocht heeft!Copyright © 2023 Valk Tweewielersport | Alle rechten voorbehouden